Нашите продукти

Дограма и комарници

В Royce Aluminium предлагаме цялостен пакет услуги при покупката на дограма за всяко помещение - проектиране, производство и монтаж, с които правим целия процес максимално улеснен. Ние ви помагаме да реализирате виждането си с безплатен оглед и чертежи, за да сте уверени, че това, което замисляте, е това, на което все още се наслаждавате години по-късно. Гордеем се с изработката и монтажа на PVC и алуминиева дограма, като гарантираме, че използваме само най-висококачествените материали. Продуктите, които предлагаме са сертифицирани с фокус върху добрата шумо и топлоизолация, като те ще ви спестят много излишни разходи и ще се погрижат за вашето здраве. Наистина качественият профил ще подсигури тишина, спокойствие и нормална температура за релаксация у дома през всеки сезон. Освен качествените стъклопакети при нас ще откриете и различни видове комарници, с които ще постигнете мечтаното вътрешно-външно пространство без неприятното и непрестанно гонене на насекоми. Разполагаме с оборудвани автомобили, снабдени със специализирани стойки и обезопасителни елементи за превоз на стъклопакети и профилите, които сте избрали. Свържете се с нас още днес!

Виж нашите обекти

Щори и пердета

Изборът на щори или завеси за вашия дом или офис вече е в пъти по-лесен с Royce Aluminium. Просто измерете, поръчайте и инсталирайте сами или с наша помощ. С фокус върху дизайна, нашите модерни материи, стилове и щампи, ние преобразяваме външния вид на всяка стая с опции за щори и завеси, които отговарят на всеки бюджет. Обзаведете прозорците си с увереност и изразете себе си с нашите свежи, модерни и отличителни предложения. Разчитайки на нашия богат опит в индустрията, ние предлагаме качествени и достъпни прозрачни и дебели, блокиращи светлината завеси. Освен това произвеждаме невероятна гама от ролетни, вертикални, дървени, “ден и нощ”, японски, римски и алуминиеви венециански щори щори. Направете своя избор от готови щори и завеси, които да окачите веднага след покупката или поръчайте персонализиран дизайн на наш представител сега!

Виж нашите обекти

Алуминиеви парапети

Използването на алуминиеви парапети придоби огромна популярност в съвременната строителна индустрия заради: - Издръжливостта и устойчивостта на корозия; - Нуждата от минимална поддръжка в сухи условия; - Лесното транспортиране и съхранение; - Рентабилността в сравнение с други материали; Алуминиевите парапети от Royce Aluminium са наистина издръжлив и стилен начин за подобряване на външния вид на търговски и жилищни сгради. Намират приложение също и в обезопасяването на балкони или стълбища. Свържете се с нас, за да заявите изработката на Вашата алуминиева парапетна система със страхотен дизайн още днес!

Виж нашите обекти

Еталбонд външни облицовки

Еталбонд е технологичен и иновативен алуминиев композитен панел, подходящ за външно облицоване на нови сгради или модернизация на стари сгради. Състои се от сърцевина, здраво свързана между фини алуминиеви облицовъчни и подложни листове и се предлага в две версии със стандартна или огнеупорна версия. Сред предимствата на алуминиевите облицовки са, че те са изключително леки и твърди плоски повърхности, които едновременно позволяват гъвкавост на дизайна и осигуряват устойчивост на атмосферни влияния. Тяхното сглобяване е лесно, като е възможно съчетаване и с други системи за облицовка. Материалът Еталбонд е подходящ за облицовки за голямо разнообразие от приложения: стенни облицовки и фасади, огнеупорни конструкции, кант и фасади на покрива, леки носещи конструкции, изложбени щандове, машинни покрития и табели. Не се притеснявайте са се свържете с нас за повече информация относно този иновативен панел за облицоване!

Виж нашите обекти

Охранителни ролетки

Охранителните ролетни врати са перфектното решение за всеки собственик на дом или бизнес, който иска да увеличи сигурността на своя имот. Ролетните щори могат да се използват за защита на прозорци и входове, подобряване на топлоизолацията, защита срещу пожар, атмосферни влияния и др. Вземете ролетни щори за вашите прозорци или ги използвайте вътрешно, за да разделите вътрешните пространства и да скриете пространствата, без да е необходимо да бъдат изграждани стени или врати. Нашите ролетни щори са невероятно гъвкави и ви позволяват да проявите креативност при използването им. Royce Aluminium предлага охранителни ролетни щори, които да отговарят на всички изисквания, с опции за повишена издръжливост, огнеустойчивост, защита и др. Ако търсите точно такава врата разгледайте нашата гама днес и вижте разликата, която висококачествените охранителни ролетни арати могат да направят за вашия имот!

Виж нашите обекти

Алуминиеви корнизи за пердета

Алуминиевите релси са по-елегантна и по-издръжлива опция, която можете да изберете, когато пазарувате корнизи, на които на окачите красивите си завеси. Считайки ги са изключително важна част от интериора, която ще определи изгледа и разположението на пердетата, ние от Royce Aluminium предлагаме широка гама от модели, размери и разновидности, сред която ще откриете точно този тип алуминиев корниз, който няма да наруши естетиката в пространството. Разгледайте продуктите и се свържете за консултация с нас!

Виж нашите обекти

Автоматизация на щори и пердета

Направете своя дом смарт, като управлявате всички щори и завеси в него чрез дистанционно управление, сензор, смартфон, таблет или друга система. Автоматизацията осигурява удобство и комфорт, позволявайки пълен контрол на вашата щора или сенник, без да се налага да ги управлявате сами физически. Сензорите могат да предотвратят повреда на щорите, като ги прибира с по-голямо внимание и прецизност. Автоматизация на щори и пердета също може да контролира светлината, като затворя / отворя щорите или пердетата въз основа на персонализирана настройка на интензитета на светлината по ваш избор. Тъй като нашата гама от моторизирани покрития за прозорци няма кабели - опасенията за безопасността на децата и цялото семейство са елиминирани. Моторизираните продукти могат да се захранват от батерии за по-лесен монтаж, като се елиминира нуждата от електротехник или да бъдат свързан към 240V AC, осигурявайки постоянна мощност, без необходимост от смяна на батериите.

Виж нашите обекти

Сенници и тенти

Тентите и сенници са най-доброто решение за свеждане до минимум въздействието на горещото слънце, като предотвратяват проникването на топлина във вашия прозорец. Както тентите, така и сенниците осигуряват сянка и могат да бъдат естетически проектирани да отговарят на вашия стил в рамките на вашия бюджет. Те ще помогнат за намаляване на разходите за електроенергия през лятото, като намалят нуждата от използване на климатици. Предпазването от вятъра и дъжда също е възможно, в зависимост от избраната тъкан. С богатата си продуктова гама Royce Aluminum може да предостави множество решения, които да посрещанат вашите изисквания. Всички наши продукти са произведени в България и се предлагат на конкурентни цени. Ако търсите неподвижна външна тента, която да покрие вход или прозорец, тогава може да ви хареса изборът на стационарна тента или сенник тип “кошница”. Както при всички наши сенници, ние можем да ви предложим гама от различни материали и цветове. За открити зони, за които бихте искали да имате прибиращ се капак, който ви дава възможност да го оставите отворен или покрит чрез ръчно или автоматично задвижване, тогава вашият отговор са предложенията ни с чупещо рамо. Този тип тента може да се простира до няколко метра, като ви осигурява сянка и защита от дъжд. За вътрешен двор или място, където искате да запазите сенника или тентата възможно най-близо до конструкцията, тогава нашата гама от тенти с падащо рамо ще бъде чудесно решение за Вас. В случай, че сте в търсене на подходящ сенник или тента за вашата тераса, ни е ви препоръчваме балконските конструкции, които могат да се отварят и затварят на панти, а платът се навива и развива.

Виж нашите обекти

Принтиране върху щори

Подобрете атмосферата в любимото си помещение или популяризирайте бизнеса си както отвътре, така и отвън с нашата уникална гама от персонализирани печатни ролетни щори. Royce Aluminium може да проектира, достави и монтира ролетни щори за прозорци с принт по точните размери на прозореца и спрямо вашите желания в редица тъмни, мрежести или непрозрачни тъкани. Възможностите за дизайна са безкрайни - колажи, образователни изображения, цитати, пейзажи и много други. Нашите ролетни щори намаляват отблясъците и контролират топлината, като в крайна сметка ви спестяват пари за отопление и охлаждане. Наборът от щори с печат, както и всички останали са с наколко години гаранция срещу избледняване и механични повреди. Направете стаята или офисът Ви да изглеждат зашеметяващо! Свържете се с Royce Aluminium днес, за да обсъдим вашите изисквания за обикновени или персонализирани ролетни щори! ЩОРИ С ПРИНТ В 4 СТЪПКИ ИЗБОР. ИЗМЕРВАНЕ. ПОРЪЧКА. ИНСТАЛАЦИЯ. ИЗБЕРЕТЕ ДИЗАЙНА Изберете между нашите дизайни или Ваша снимка с лого, шарка или щампа. ИЗМЕРЕТЕ ПРОЗОРЦИТЕ СИ Внимателно направете точно измерване на вашите прозорци. НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА Заявете поръчката си онлайн или чрез обаждане МОНТИРАЙТЕ САМИ ИЛИ С НАША ПОМОЩ Опитайте се да монтирате своите нови и уникални по рода си щори с принт сами или оставете на нашия екип да го направи за Вас.

Виж нашите обекти